Rezultatele căutării

Termeni si conditii

ine ai venit pe site-ul WWW.CASAREGALA.COM.

Aici vei putea vinde sau închiria o proprietate imobiliară foarte uşor.

De precizat :

CASAREGALA.COM nu vinde și nu închiriază proprietăți!

CASAREGALA.COM nu este agenție imobiliară!

CASAREGALA.COM este un site de anunțuri online unde poți publica sau cauta anunțuri cu proprietăți imobiliare de vânzare ori închirere .

Serviciile site-ului CASAREGALA.COM sunt oferite doar persoanelor care acceptă termenii şi condițiile aplicaţiei.

Dacă nu sunteţi de acord cu prevederile din termenii şi condiţiile specificate, vă rugăm să încetaţi utilizarea aplicaţiei CASAREGALA.COM.

1.Termenii folosiți

Anunț = ofertă publică postata de un utilizator prin care este prezentată o proprietate imobiliară cu scopul vânzării sau închirierii

Cumpărător = utilizatorul site-ului CASAREGALA.COM care cumpără una sau mai multe proprietăți afișate pe CASAREGALA.COM

Moderator = persoana care verifică un anunț înainte ca acesta să apară pe site.

Site = pagina web WWW.CASAREGALA.COM (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul CASAREGALA.COM

Vânzător = utilizatorul site-lui CASAREGALA.COM care oferă spre vânzare si/sau închiriere una sau mai multe proprietăți

2. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului CASAREGALA.COM presupune automat acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului CASAREGALA.COM, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei proprietăți.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment.

Pagina Termeni și Condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Orice utilizator care accesează site-ul CASAREGALA.COM și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă: office@casaregala.com

Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

3. Descrierea serviciilor oferite

CASAREGALA.COM este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri cu proprietăți imobiliare de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți utilizatori.

3.1 Adăugarea unui anunț

Ne dorim ca toate anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie reale. Din acest motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de regulile de postare ale unui anunț , întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un anunț trebuie să deții un cont pe site-ul CASAREGALA.COM și să fii autentificat(ă) înainte de a completa formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț nou”. Te rugăm să completezi cu date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de cumpărători sau de utilizatori care doresc mai multe informații despre imobilul, spațiul sau terenul oferit de tine.

Numărul de telefon completat în contul tău poate fi validat în orice moment, fără nici un cost din partea ta.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

3.2. Promovarea unui anunț

a) Promovarea Premium. Acest tip de promovare constă în:

Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat

Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat

Includerea anunțului în galeria cu anunțuri promovate

Reînnoirea anunțului o dată, de trei ori sau de șase ori, în funcție de pachetul de promovare ales.

În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe CASAREGALA.COM .

b) Promovarea unui anunț pe prima pagină a site-ului CASAREGALA.COM .

Acest tip de promovare constă în afișarea anunțului pe una dintre cele 12 poziții disponibile pe prima pagină a site-ului CASAREGALA.COM (doar versiunea pentru desktop/laptop).

4. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii CASAREGALA.COM, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv anunțul în forma publicată pe site pentru care vânzătorul cedează dreptul de utilizare, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului. Aceste informații sunt protejate conform legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe acest site nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul CASAREGALA.COM tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui anunț.

Publicând anunțul pe site, accepți să acorzi o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca anunțurile publicate pe site-ul CASAREGALA.COM pot fi puse la dispoziția publicului, prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

5. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul CASAREGALA.COM va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe CASAREGALA.COM îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Site-ul CASAREGALA.COM și/sau moderatorii săi nu garantează pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea anunțurilor afișate pe CASAREGALA.COM. În niciun caz site-ul CASAREGALA.COM și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin site. De asemenea, site-ul CASAREGALA.COM și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește proprietatea care face obiectul unui anunț.

În cazul unui conflict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, se va apela la instanțele judecătorești competente.

6. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul CASAREGALA.COM

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea casei mult visate, fie că are o proprietate imobiliară de vânzare sau închirere, moderatorii site-ului CASAREGALA.COM vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor termeni și condiții, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe site-ul CASAREGALA.COM

* Pe site-ul CASAREGALA.COM sunt acceptate doar anunțurile care fac referire la o proprietate imobiliară. Anunțurile care fac referire la orice alt produs/serviciu vor fi respinse. Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului CASAREGALA.COM nu vor fi acceptate.

* Este permisă publicarea unui singur anunț pentru aceeași proprietate imobiliară. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe site.

* Un anunț este valabil pentru o singură proprietate imobiliară; anunțurile care fac referire la mai multe proprietăți nu vor fi aprobate.

* Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Inactive.

* Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

* Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

* Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului CASAREGALA.COM. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)

*Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul terenurilor.

* Sunt acceptate doar Anunțuri prin care vinzi sau închiriezi o proprietate imobiliară, nu și anunțurile de tip cerere.

* Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

* Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului CASAREGALA.COM au dreptul de a le șterge.

* Anunțurile prin care utilizatorii site-ului CASAREGALA.COM s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*Anunțurile prin care se oferă spre închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin nu vor fi publicate.

*Anunțurile care conțin prețuri sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase nu vor fi publicate.

* Dacă un anunț este modificat și proprietatea imobiliară din cadrul anunțului a fost înlocuită, modificarea va fi respinsă, iar anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului CASAREGALA.COM, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

* Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

*Reguli referitoare la imagini:

– Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a proprietății

– Imaginile care nu au legătură cu proprietatea vor fi șterse de către moderatorii CASAREGALA.COM.

– Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

* Anunțurile postate de către un utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță după cum urmează:

– în subcategoria Apartamente și Garsoniere imaginea trebuie să fie obligatoriu din interiorul apartamentului și /sau schiță.

– în celelalte subcategorii ( Case-vile, Terenuri, Spații comerciale, Alte tipuri de spații) imaginea poate fi și din afara casei/spațiului comercial sau schiță.

7. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

Site-ul CASAREGALA.COM este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

Crearea unui cont pe site-ul CASAREGALA.COM poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook (recomandăm acest mod de autentificare) sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul CASAREGALA.COM trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.

Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.

În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul CASAREGALA.COM, trimite-ne un e-mail pe adresa office@casaregala.com și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe site. După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, site-ul poate furniza detalii referitoare la un anunț (indiferent de natura lor) numai institutiilor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.

După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul CASAREGALA.COM.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului CASAREGALA.COM.

Comparați ofertele